پیش از تمدید اشتراک خبرم میکنید؟
بله؛ پیش از پایان اشتراک در «هشدارها و پیامها» خبر میگیرید و هیچ پرداختی بدون تأیید شما نیست.
سؤالهای پرتکرار نسخهٔ ۱ · بهروزرسانی
پیش از تمام شدن اشتراک یا اعتبار برند، هشدار میگیرید. پرداخت و تمدید فقط با تأیید خود شماست و برای هر برند جداست.
پرسشهایی که این مقاله پاسخ میدهد
- تمدید خودکار
- اشتراک تمام میشود
پاسخ را نیافتید؟ وارد شوید و از بخش پشتیبانی بپرسید. · /kb/panel-billing-renew.md — همین مقاله بهصورت متن ساده، برای هوش مصنوعی